Translate to English using Google Translate    
Om Proson | Produkter | Arkiv | Tester | Återförsäljare | Service |     
Tester
 Proson Högtalare
  Conquest 5010 MK2
  Conquest 6020 MK2
  Conquest 6030
  Reality 6
  Stratego 210 SAH
 Proson 5.1 system
  Conquest 5050 MK2
  Monitor 6 SAH
  Reality 63 MK2
  Reality 666 SA
  Reality Sat 31 SA
  Stratego 210 SAH
 Proson Subwoofers
  Conquest Sub 10R
  Conquest 1010 MK2
 Proson Recievers
  RV 1800 DTS
  RV 2300 DTS
  RV-2050 (v.3)
  Rv 4700 DTS-ES
 Proson Kablar
  Super Speakercable

Testrapport från Hemmabio (Nr. 5, 2003)

Proson RV 2300 DTS

"Här har vi utan tvekan detta tests mest slagkraftiga reciever. Vid en första lyssning upplevs ljudet som häftigt, även om det kanske inte är helt ärligt i alla lägen."

"Här har vi alltså testets överlägset billigaste reciever, men att den är billig märks definitivt inte vid en okulär besiktning. Hela bygget känns rejält, och Prosons val att samla radioknapparna till höger om displayen gillar vi skarpt. Förutom den tidigare nämnda radioknapparna hittar vi volymratten till höger och två rader knappar under displayen. På baksidan ärdet välordnat värre, och det man eventuellt kan sakna är s-video. Fast hur många använder recievern som bildväxel egentligen? Att koppla in Proson är alltså lätt som en plätt, och instruktionsboken är mycket tydlig..."

"I Prosons fall görs inställningarna på ett litet annorlunda sätt och för den som är van vid andra märken blir det en och annan suck innan man kommer igång. Men har man bara läst lite i manualen går det hela galant, och man ställer lätt in högtalarkonfiguration, nivå och delay-tider."

Uppmätning:
"Testens högsta strömkapacitet på 50 ampere."

Slutsats:
"Proson är detta test överlägset billigaste reciever, och bara priset gör den naturligtvis till ett intressant alternativ. Och ligger sedan ens ljudideal åt det brutalare hållet har man i Proson en riktig kompis."Var kan jag köpa Proson högtalare, hifi & hemmabio?     

      Startpage | Sitemap              Proson - SWEDEN - Denna sida är numera bara ett arkiv över produkter